De Wereld van Rayaan wil via inclusieve activiteiten en acties streven naar een warme en solidaire samenleving. Wij geloven sterk in een samenleving die er is voor iedereen!

 

ATELIERWERKING

Laagdrempelige workshops & activiteiten voor kinderen en jongeren met een functiebeperking/autisme. Daarnaast trachten we tijdens de ateliers op een fijne manier concrete leermogelijkheden aan te koppelen: leren omgaan met prikkels, omgaan met emoties, impact van covid-19, mentaal welbevinden.

 

BEGELEIDING 

Via individuele begeleiding en auticoaching van kinderen en jongeren met ASS/HSP/ADHD. Samen zoeken we naar de optimale ondersteuning.


BRUSSENPROJECT

Binnen dit project zal er stilgestaan worden bij de rol van een brus ( broer en zus) binnen het gezin. Hoe is het voor brussen om op te groeien met een broer of zus die ‘anders’ is en vaak meer zorg en aandacht vraagt. 

 

AUTIVOETBAL

In samenwerking met VC Mortsel O.G starten we de eerste auti- voetbalploeg in de provincie Antwerpen. De focus ligt op spelplezier en beleving. Voor kinderen en jongeren met het autisme spectrumstoornis.

Woensdag van 14u45 tot 16u15

Voor meer informatie:dorothee@dewereldvanrayaan.be

 

VRIJETIJDSCOACH

De vrijetijdscoach ondersteunt ouders van kinderen met een functiebeperking/ASS die op zoek zijn naar een gepaste vrijetijdsbesteding. 


REACH-AUT PROJECT (OP AFSPRAAK )

Jezelf voorstellen, oogcontact maken, een sollicitatiebrief maken. Hoe doe je dat? Voor jongeren vanaf 15 jaar met ASS/HSP/ADHD

 

SNOEZELKOFFER

Verhuur van snoezelkoffer om thuis te snoezelen.

 

Aanmelden kan via info@dewereldvanrayaan.be

of vul hieronder je gegevens en we contacteren je zo snel mogelijk!